Site icon podunavlje.info

Prođe leto i za radno vreme (službenika)

SMEDEREVO, 25. avgust 2017 – Zaposleni u Gradskoj upravi grada Smedereva od ponedeljka, 28. avgusta, radiće ponovo od 7 i 30 do 15 i 30, navodi se u odluci objavljenoj danas na zvaničnom sajtu.

Donošenjem ove prestaje da važi Odluka o rasporedu radnog vremena u Gradskoj upravi grada Smederevo, od 23. juna 2017. godine (letnje radno vreme).

Radno vreme u Odeljenju za opštu upravu, mesne zajednice, vanredne situacije i zajedničke poslove (Odsek za opštu upravu), obavljaće se u dve smene i to: prva smena počinje u 7 i 30, a završava se u 15 i 30; druga smena počinje u 11 i završava se u 19 časova.

U Odeljenju za inspekcijske poslove i poslove komunalne policije (Grupa za komunalnu inspekciju i Grupa za komunalnu policiju), radno vreme obavljaće se takođe u dve smene i to: prva smena počinje u 7 i 30, a završava se u 15 i 30; druga smena počinje u 14 i završava se u 22 časa.

Radno vreme svih zaposlenih, bez obzira na rad u prvoj ili drugoj smeni, iznosi osam časova dnevno, pet dana u nedelji, dok se preraspodela radnog vremena za rad subotom i nedeljom, na predlog načelnika odeljenja, odobrava od strane načelnice Gradske uprave grada Smedereva, takođe se navodi.

Pauza za topli obrok koristiće se u trajanju od 30 minuta i to u vremenskom intervalu od 9 i 30 časova do 10 i 30.

Odluka stupa na snagu danom donošenja (25. avgust), a primenjivaće se od ponedeljka, 28. avgusta.

Exit mobile version