Filmske projekcije u Smederevskoj tvrđavi

SMEDEREVO, 17. avgust 2017. godine – Smederevski Centar za kulturu saopštio je da će u okviru letnje revije filmova biti održane projekcije aktuelnih filmskih naslova u bioskopu pod vedrim nebom – u Smederevskoj tvrđavi.

Ovom prilikom biće prikazana tri aktuelna filmska naslova, koja pravo iz domaćih bioskopa stižu u Smederevsku tvrđavu.

Projekcija filma „Vozač“ najavljena je za 25. avgust u 21 čas, film „Atomska plavuša“ biće prikazan sutradan u 21 čas, a film „Otkačene trudnice“ 27. avgusta u istom terminu. Cena ulaznice za sve projekcije iznosi 200 dinara.

Centar za kulturu najavljuje ove filmske projekcije kao uvod u manifestaciju „Smederevska jesen“, koja se svakog septembra tradicionalno održava u gradu na Dunavu, a ove godine, prema njihovim tvrdnjama, obeležava jubilej – 130 godina postojanja.

Pored toga, u Centru za kulturu Smederevo, 25. avgusta u 19 časova, biće prikazana ekskluzivna remasterizovana verzija filma „Golgota Srbije“ i to potpuno besplatno, a svi posetioci imaće priliku da saznaju najnovije informacije iz sveta filma u avgustovskom broju časopisa „Kinoteka“, koji će dobiti na poklon.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!