Utopljenika pronašli dva kilometra nizvodno

MILOŠEVAC/POŽAREVAC, 12. jul 2017 – Izvor: boom 93  – Telo Ž.P. (65) iz Aleksandrovca (Žabari) koji je u ponedeljak uveče nestao u Velikoj Moravi pronađeno je u sredu prepodne, 2 kilometra nizvodno na miloševskoj strani obale, saznaje nezvanično Boom 93.

On je nestao u reci, nakon što je u ponedeljak uveče otišao na obali da se osveži. Nesrećni čovek je, navodno, ušao u reku, zakašljao se, pao u vodu i više nije izranjao. To se dogodilo na sprudu kod “Blagojevićeve kolibe” gde je Ž.P. tog dana otišao sa komšijom.

Ronioci Žandarmerije i Vatrogasno spasilački bataljon Požarevac su u utorak pretraživali korito u potrazi za utopljenikom, ali bez uspeha.

Danas, u prepodnevnim satima, Vatrogasno spasilački bataljon Požarevac je nastavio je pretragu korita Velike Morave nizvodno od Aleksandrovca, zajedno sa meštanima.

Oko 11 časova, spasioci iz bataljona su uočili telo upleteno u granje na, miloševskoj strani obale, opština Velika Plana, oko 2 kilometra nizvodno od mesta gde je prijavljen nestanak.

Utvrđeno je da telo pripada Ž.P. koji je nestao u ponedeljak.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!