Završen drugi Memorijalni  turnir Zoran Popović Pop

VRANOVO, 5. jul 2017 – U utorak uveče, pred oko 800 gledalaca, u Vranovu je odigrana finalna utakmica drugog Memorijalnog turnira „ Zoran Popović Pop“, kojom je završeno ovo fudbalsko nadmetanje u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK Proleter.

Titulu pobednika, nakon žestoke borbe, odnela je ekipa Nezavisni sindikat Hestil 1 pobedivši tim Alatnice BMB Sopot rezultatom  6:3. Treće mesto zauzeo je FK Milan Sd.

Pobednička ekipa plasirala se na finalno takmičenje Jelen kupa u Novom Sadu, čiji pobednik odlazi u Rim na derbi Lacio – Roma.

Finalno veče, osim dobrog fudbala, obeležile su nagradne igre Jelen kupa, ovogodišnjeg generalnog sponzora turnira u Vranovu.

Pored utakmice za prvo mesto odigrane su i dve revijalne. Najpre su se sastali veterani Vranova i Radinca, sa kojima je svojevremeno igrao i Zoran Popović Pop, a potom i ekipe Jelen kupa i Popovih drugara. Glavna zvezda ovog revijalnog meča bio je Milan Mitrović, zvezda Granda,a u istoj ekipi nastupili su i poznati umetnici Pavle Udovičić, Danijel Cehranov, Vedran Blagojevic i Miloš Vilotić.

Pobedničkim ekipama uručeni su pehari i novčane nagrade, a za najbolje pojedince nagrade je obezbedila porodica Zorana Popovića Popa, koja je dodelila i zahvalnice učesnicima turnira, sponzorima, sudijama, medijima koji su izveštavali o ovom događaju i Zoranovim prijateljima koji organizuju turnir.

Najbolji igrač turnira je Vladan Prvulović, a najbolji golman Miloš Knežević, obojica iz pobedničke ekipe Nezavisni sindikat Hestil 1, dok je najbolji strelac Božidar Simić iz drugoplasirane ekipe Alatnica Sopot.

Ove godine dodeljena je i nagrada za fer plej  koja je pripala igračima ekipe Delta montaža.

Za najboljeg novinara proglašen je Radoje Glišić iz Sportskog žurnala.

Drugi Memorijalni turnir Zoran Popović Pop trajao je od 19. juna do 4. jula. Prema procenama organizatora za 16 večeri na tribinama terena u Vranovu  utakmice je ispratilo više od pet hiljada gledalaca.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!