Na letovanju pobedila na kik-boks turniru (video)

u-klinchu.rs, 5 jul. 2017 – U grčkom gradiću Stavrosu održan je sedmi po redu Internacionalni turnir u borilačkim sportovima i veštinama. Lokalni trener i sportski radnik Paris Parisidis organizuje tu manifestaciju u tom gradiću, a na njegov poziv odazvao se veliki broj vežbača iz Grčke i Makedonije. Srbiju je trebalo da predstavlja nekoliko klubova iz Južne Srbije, ali se, nažalost, niko nije pojavio.

FOTO: Željko Čačija

U revijalnom i takmičarskom delu nastupili su predstavnici velikog broja stilova, koji su se takmičili i u katama i borbama, a priliku da pokažu svoje znanje imali su i oni najmlađi.

Igrom slučaja na odmoru u Stavrosu bila je kik boks reprezentativka Srbije Nina Pavlović iz kik boks kluba „Despot“ iz Smedereva, koja je sasvim slučajno videla plakat za turnir i odlučila je da se prijavi. Zanimljivo je da je Nina preko godinu i po dana suspendovana od strane Svetske kik boks Organizacije, jer se, po njihovom mišljenju, prečesto takmičila u boksu i kik boksu. Ona sve vreme redovno trenira i čeka priliku, a ona se ukazala sasvim slučajno.

Organizator je odmah Ninu stavio da radi glavni meč večeri, super fight sa takmičarkom sa Kipra, kojio je taj meč poslužio kao poslednja provera pred profi meč koji radi ove nedelje.

S obzorom na to da je turnir bio prijateljski i revijalnog karaktera borba je trajala samo dva minuta, ali i za tako kratko vreme Nina je pokazala da je odličan borac. Proglašena je za najboljeg borca turnira i pobrala aplauze brojne publike u Stavrosu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!