Blokade tri sata, u četvrtak ponovo pred Opštinom

SMEDEREVSKA PALANKA, 4. jul 2017 – Radnici FŠV „Goša“, kako su i najavili, radikalizuju štrajk. Štrajkači su i danas blokirali drumski i železnički saobraćaj na pružnom prelazu u Karađorđevoj ulici od 9 do 11 sati, a potvrđena je odluka da blokadu produže na tri sata i to u udarnom jutarnjem terminu, kako bi i na taj način pokušali da skrenu pažnju javnosti i nadležnih na svoje probleme.
Dakle, posle dvočasovnog zaustavljanja saobraćaja, od sutra, 5. jula, biće organizovane tročasovne blokade ovog istog pružnog prelaza, prvo od 7 do 10 časova.

Ni poslednja runda pregovora sa poslovodstvom nije dala nikakv rezultat, pa su štrajkači, mada su više puta napomenuli da njihova obustava rada i blokade nemaju veze sa politikom, najavili i dolazak pred zgradu palanačke Opštine u četvrtak, za kada je zakazana vanredna sednica Skupštine opštine. Tvrde da je to samo još jedan način da ukažu na svoj nezavidni položaj, s obzirom da za sve vreme štrajka nijedan odbornik nije došao da ih obiđe i ponudi pomoć ili bar da podršku.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!