Site icon podunavlje.info

Dan otvorenih vrata opštine Smederevska Palanka

SMEDEREVSKA PALANKA 3. maj 2017 – U subotu 6. maja, u maloj sali SO Smederevska Palanka, u periodu od 9 do 13 časova, biće organizovan dan otvorenih vrata. U okviru ove akcije građani će moći da razgovaraju sa rukovodstvom opštine i direktorima javnih preduzeća.

Uz to, na sajtu opštine Smederevska Palanka objavljen je raspored prijema građana kod članova Opštinskog veća zaduženih za određene oblasti.

Tako ponedeljkom građani mogu od 8 do 10 časova u maloj sali SO Smederevska Palanka da porazgovaraju sa Slobodanom Matorkićem, zaduženim za oblast privrede i poljoprivrede. Na istom mestu, istog dana, od 10 do 12, na raspolaganju im je Živan Milović, čija su zaduženja funkcionisanje mesnih zajednica, socijalna pitanja i vanredne situacije i bezbednost.

Utokom od 10 do 12 mogu da se sretnu sa Zoranom Živkovićem, zaduženim za  komunalna pitanja, uređenje grada, javna preduzeća i ustanove, a sredom u istom terminu sa Nemanjom Mlađenovićem, čiji su resor nacionalne manjine, sport i omladina.

Prijem stranaka kod članova Opštinskog veća koji nemaju određen termin obavljaće se zakazivanjem na broj telefona 026/ 316 – 001.

Exit mobile version