Otvaranje smederevskog Shoppi Retail Parka u oktobru

SMEDEREVO, 25. april 2017. godine – Direktor MPC Properties-a, Tomas Viladsen (Thomas H. Villadsen) i gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović, današnjim polaganjem kamena temeljca za izgradnju Shoppi Retail Park u Smederevu, obeležili su početak gradnje još jednog objekta u vlasništvu ove kompanije, čije je otvaranje najavljeno za oktobar ove godine.

Shoppi Retail Park Smederevo zauzima površinu od oko 9200 metara kvadratnih, a vrednost investicije procenjuje se na više od 3,5 miliona evra.

„Možemo se pohvaliti informacijom da je 70 odsto objekta već izdato, što samo potvrđuje njegov lokalni značaj i poslovni potencijal“, rekao je pored ostalog Viladsen.

On je dodao da će Shoppi Retail Park u Smederevu karakterisati odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su: H&M, Deichmann, New Yorker, Sport Vision, WinWin i mnogi drugi.

„Siguran sam da će ovaj objekat svojom dobrom ponudom predstavljati, ne samo novo ime kupovine, već i prepoznatljivo ime porodičnog druženja i okupljanja za građane Smedereva“, poručio je Viladsen i zahvalio se  domaćinima za pomoć prilikom dobijanja potrebnih dozvola.

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović je ocenila da je izgradnja ovog objekta najbolji dokaz da se nastavlja sa menjanjem slike Smedereva u pozitivnom smislu.

„Ovo je investicija koja je veoma značajna za naš grad, investicija koja će uposliti više od 200 naših sugrađana“, kazala je pored ostalog Avramović.

Kako se danas čulo, Shoppi Retail Park Smederevo predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties, pored Ušće Shopping Centra, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici, Shoppi Retail Parka u Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Podsetimo, prvi Shoppi Retail Park otvoren je u Subotici u martu 2016. godine, nakon čega je usledilo i otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči, u oktobru iste godine.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!