Site icon podunavlje.info

Ujak osumnjičen za silovanje maloletne sestričine

KOVIN, 23. april 2017 – Policija je uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mesecima silovao svoju sestričinu I.N. (14).

Višemesečno seksusalno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici. Ona joj je ispričala da ne može više da podnese ujaka, koji ju je od decembra nekoliko puta silovao, rekavši i da joj je „ujak napravio dete“. Devojčica je, naime, u trećem mesecu

Drugarica je ispričala sve devojčicinoj majci, koja je ćerku odmah odvela kod lekara. Ginekolog je potvrdio da joj je ćerka trudna, a devojčica je onda i majci sve poverila.
Slučaj je prijaviljen policiji u Kovinu i A. N. je uhapšen. Uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplenjen mu je ‘audi’, u kojem se silovanje dogodilo, da bi bili izolovani tragovi DNK.

A.N. je saslušan u Višem tužilaštvu u Smederevu i sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor od 30 dana. Na saslušanju se branio da su njegovi odnosi sa I.N. bili dobrovoljni, da je devojčica pristala. S obzirom na uzrast nesrećne devojčice, on se tereti za obljubu deteta, za ono što se dogodilo prošle godine, a za ovaj poslednji čin, pošto je napunila godine kada pred zakonom ima tretman mlađe maloletnice, za silovanje.

 

A.N. je, saznaje podunavlje.info u smederevskom Tužilaštvu, na saslušanju negirao srodstvo sa devojčicinom majkom, navodno je njegova majka zatrudnela sa drugim čovekom, a ne sa onim koji se vodi u knjigama kao njegov otac. U Tužilaštvu smatraju da time hoće samo da skine otežavajuću okolnost.

Exit mobile version