Site icon podunavlje.info

Toalet papir za glasače?

KOVIN, 18. april 2017 – Fotografija na kojoj su aktivistkinje kovinskog SNS-a za štandom, a koja se dan po Uskrsu pojavila i izazvala buru na društvenim mrežama, jeste autentična. Malo je drugačiji kontekst, pa i samo mesto, ali to nikoga od onih koji su je preneli i komentarisali nije briga.

Naime, nije baš reč o samom Kovinu, ali jeste o predstojećim izborima u kovinskoj opštini. Nije ni da je toalet papir bio namenjen potencijalnim glasačima, zatekao se tu jer je stigla isporuka za obližnju radnju. Ali nije ni da potencijalni glasači nisu raspitivali da li se zaista deli, jer ne bi bilo prvi put da se takvo nešto dešava. Ono, ranije su deljeni brašno i ulje, konzerve paštete i mesnih narezaka, poslednje su, kažu, bili makaroni, pa što sad da ne bude toalet papir?

 

Kako bilo, fotografija je naišla na oduševljen prijem korisnika Fejsbuka i Tvitera, a neki su podsetili da to nije prvi put dase kovinski naprednjaci ističu tokom predizbornih kampanja, pa se tako ponovo pojavila slika već čuvene olovke.

Exit mobile version