Predstavljanje podsticaja u poljoprivredi

VELIKA PLANA, 12. april 2017 – Podsticaji za poljoprivredu, kao i predlog programa ruralnog razvoja za 2017. godinu, biti predstavljeni u četvrtak, 13. aprila, sa početkom u 20 časova,  u velikoj sali Doma omladine u Velikoj Plani.

Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje podsticaja za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2017. godini, prezentovaće predstavnici Poljoprivredne savetodavne i stučne službe (PSSS) u Kolarima.

Predstavnici PSSS-a će zainteresovanima predstaviti i dva pravilnika – jedan o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izradnju i opremanje objekta za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje i drugi o programima za diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima.

Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj opštine Velika Plana, ovom prilikom, predstaviće Predlog programa ruralnog razvoja opštine Velika Plana za 2017.godinu.

Pozvani su svi zainteresovani građani, vlasnici registrovanih poljoprivrednih gazdinstava da prisustvuju prezentaciji i da se upoznaju  sa detaljima javnog poziva, pravilnika i  programa.

 

Skorašnji članci