Javni konkurs za tri radnika u GU

SMEDEREVO, 9. april 2017 – Gradska uprava u Smederevu raspisala je javni konkurs za tri fakultetski obrazovana radnika na poslovima ekonomskog razvoja u Odeljenju za privredu, preduzetništvo, lokalni ekonomski razvoj i javne nabavke  – Kancelarija za LER.

U opisu poslova se navodi da izvršilac prati i analizira kretanja u oblasti privrede i priprema predloge podsticajnih mera privrednog razvoja, izrađuje delove programa razvoja Grada u domenu ekonomskog razvoja, organizuje i učestvuje u organizaciji kampanja za informisanje javnosti o značaju novih investicionih ulaganja, sarađuje sa organizacionim jedinicama gradske Uprave, nadležnim ustanovama i institucijama na gradskom, regionalnom i republičkom nivou.

Uslovi su da kandidat ima završen VII stepen – Ekonomski fakultet,  Pravni fakultet,  Građevinski fakultet, Arhitektonski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Saobraćajni  fakultet, PMF, Fakultet političkih nauka, Ekonomski fakultet-smer turizam  ili  Informacione tehnologije (marketing), jedna godina radnog iskustva, položen državni stručni ispit.

U izbornom postupku proveravaće se: poznavanje Zakona o lokalnoj samoupravi, Zakona o ulaganjima, Zakona o javnim putevima, Zakona o planiranju i izgradnji, ( usmeno); poznavanje rada na računaru- praktična provera ( rad na računaru); poznavanje engleskog jezika – uvid u Sertifikat ili drugi dokaz.

Probni rad obavezan je za one koji ranije nisu zasnivali radni odnos u  organima autonomne pokrajine, jedinici lokalne samouprave, gradskoj opštini ili državnom organu.

Rok za podnošenje prijava na javni konkurs je petnaest dana od dana oglašavanja obaveštenja o javnom konkursu u dnevnim novinama “ Večernje Novosti“, koje se distribuiraju za celu teritoriju Republike Srbije koje sadrži adresu internet prezentacije na kojoj je objavljen konkurs (7. aprila).

Skorašnji članci

error: Content is protected !!