Ponavljanje izbora 11. aprila, konačni rezultati 96 sati kasnije

SMEDEREVO, SMEDEREVSKA PALANKA, VELIKA PLANA, KOVIN, 5. april 2017 – Konačni rezultati predsedničkih izbora neće biti saopšteni sutra uveče, kako je prvobitno najavljeno, zbog ponavljanja izbora 11. aprila na više biračkih mesta, potvrđeno je danas portalu Podunavlje.info u Republičkoj izbornoj komisiji (RIK).

Tako će i naši čitaoci biti uskraćeni za konačne rezultate glasanja na predsedničkim izborima u Smederevu, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani i Kovinu. Sve ostalo, kako nam je rečeno, jesu spekulacije.

U ovom trenutku zaseda Republička izborna komisija, koja odlučuje po prigovorima na tok nedeljnog glasanja. Već sada je izvesno da će glasanje biti ponovljeno na više biračkih mesta.

Portalu Podunavlje.info je potvrđeno da je u RIK stiglo 49 prigovora, juče je rešeno pet prigovora, a o ostalima se raspravlja.

Ponovljeni izbori za predsednika Republike održaće se 11. aprila, na svim biračkim mestima na kojima su utvrđene neregularnosti, a konačni rezultati biće saopšteni 96 sati nakon ponovljenog glasanja, rečeno nam je u Republičkoj izbornoj komisiji.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!