Beli (za predsednika): Samo jako !

SMEDEREVO, 10. mart 2017 – Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, predsednik mladenovačke stranke Sarmu probo nisi (SPN), boravio je danas u zvaničnoj poseti Smederevu.Razlog je prikupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu.

 

Beli je, uz pomoć poštovalaca svoga lika i dela, zbunjujući protivnike, prikupljao potpise na dve različite lokacije, obe u Ulici kralja Petra Prvog. Prema nezvaničnim podacima, Beli je u Smederevu na jednom mestu prikupio oko 80 potpisa i duplo više na drugoj lokaciji.

 

Aktivisti iz njegovog štaba izrazili su nezadovoljstvo radom javnih beležnika, pre svega brojem notara (dva u celom Smederevu, od kojih je jedan radio do 13,30) koji, po njihovom mišljenju, ne mogu na adekvatan način da odgovore potrebama „u ovom kritičnom trenutku“.

Potencijalni kandidat za predsednika Srbije, idol mladih i heroj prošlogodišnjih izbora, jednostavno – Beli, kako ga od milošte zovu i Smederevci, pojavio se kratko danas u gradu na Dunavu, pozdravio plebs i nastavio predizborne aktivnosti po zapadnim gradovima naše otadžbine.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!