Zona Zamfirova stiže sa trubačima

SMEDEREVO, 27. januar 2017 – Glumci i autorska ekipa drugog dela čuvenog domaćeg filma „Zona Zamfirova“, organizovanim prevozom u brendiranom autobusu, dolaze na smederevsku premijeru, koja je zakazana za subotu, saopštio je danas Centar za kulturu u tom gradu.

Film će se prikazivati u Bioskopskoj dvorani Centra za kulturu u terminima od 18 i 20 časova, a protagonisti filma, predvođeni trubačima, očekuju se pred publikom na drugoj projekciji.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja.

Glavni junaci – lepa Zone koju igra Brankica Sebastijanović i kujundžija Mane – Milan Vasić bore se da sačuvaju svoj brak. Radnja dešavanja i dalje je smeštena između 1905. i 1908. godine prošlog veka – kroz ljubavnu priču dočarana je lepota naše zemlje u tom periodu ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

U filmu igraju i glumačke zvezde poput: Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića i drugih. Režiser filma je Jug Radivojević.

Ulaznice se prodaju po ceni od 250 dinara, a film je na repertoaru smederevskog Centra za kulturu do 3. februara.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!