Hestil donirao deci praznične paketiće

SMEDEREVO, 25. januar  2017 – Izvršni direktor za opšte poslove kompanije Hestil Srbija, Lianksi Wang, uručio je danas praznične paketiće korisnicima Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Sunce“ i deci članova Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida (RMVI) Smederevo, saopšteno je iz ove kompanije u Smederevu.

Kompanija Hestil je ovom prilikom poklonila ukupno 250 paketića u sedam humanitarnih organizacija, a Wang je izjavio da kompanija Hesteel Serbia želi da nastavi tradiciju darivanja prazničnih poklona deci tokom januara.
‎“Prošli su novogodišnji praznici, ali bliži se Dan Svetog Save, koji je kako čujem, slava škola i đaka, pa smo mi u Hestilu Srbija smatrali da je to dobar povod da vam uručimo poklone.

Hesteel je došao u Srbiju, u smederevsku železaru, sa namerom da oživi fabriku i podigne proizvodnju, što će uticati na standard zaposlenih i razvoj grada. U tom smislu mi želimo da poslujemo kao društveno odgovorna kompanija i zato smo danas ovde da obradujemo vašu decu”, rekao je Lianksi Wang.

On je naglasio da će planovi kompanije Hestil za ovu godinu i velike investicije koje predstoje, značiti i veću proizvodnju i bolju budućnost za sve u železari Hestil i u lokalnoj zajednici.

Direktorka ustanove “Sunce” Biljana Milošević je izvršnog direktora za opšte poslove ove kompanije upoznala sa strukturom korisnika dnevnog boravka i njihovim aktivnostima u procesu socijalizacije, a korisnici dnevnog boravka su za goste izveli kraći program, uručili poklon i poslužili ih poslasticama iz njihove radionice.

Predsednik Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida Dragan Stojković izrazio je nadu da će se dobra saradnja uspostavljena sa železarom nastaviti i sa kompanijom Hestil i gospodinu Wangu je uručio zahvalnicu.

Kompanija Hestil Srbija je praznične Svetosavske paketiće uručila i deci iz Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama, zatim Gradske organizacije saveza slepih Srbije – Smederevo, Udruženja slepih-slabovidih “Sveti Vid” grada Smedereva, Gradskog saveza socijalno humanitarnih organizacija Smederevo i Udruženja samohranih roditelja –MOD, Smederevo, navodi se u kompanijskom saopštenju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!