Site icon podunavlje.info

DS akcija Protiv režima

SMEDEREVO, 10. decembar 2016 –  U okviru akcije Demokratske stranke, koja je ove subote organizovana u dvadesetak gradova Srbije, razgovora funkcionera sa građanima, sa Smederevcima se na centralnom gradskom trgu družio Radoslav Milojičić Kena, poslanik u Skupštini Srbije, doskorašnji predsednik opštine Smederevska Palanka.

– Građanima moramo ovako, jer nemamo drugog načina, da obrazložimo naša rešenja za krizu u kojoj se država nalazi, da im objasnimo naše stavove o promeni Ustava, reformi pravosuđa, poreskog sistema… Država u kojoj štrajkuje vojska, policija, prosvetni radnici, ne može da bude dobra. Aleksandru Vučiću predlažem da i on izađe malo, ne na ona njegova organizovana okupljanja nego da ovako krene među narod, i vidi ko od građana ima dovoljno u novčaniku i frižideru a da nije član SNS-a – kazao je novinarima, između dva razgovora sa Smederevcima, Milojičić.

Nazaobilazna tema bili su i predstojeći predsednički izbori.

– Jedno je sigurno: nećemo podržati nekog desničarskog kandidata. DS ima jasan pravac već 27 godina i nema pravo da zbog bilo kojeg imena remeti svoju politiku. Više puta sam ovih dana čuo; Pa, ko može da pobedi? Šta to znači, ako Šešelj može da pobedi, da njega podržimo? Ne! Demokratska stranka ni po koju cenu neće promeniti svoju politiku dajući podršku nekom kandidatu koji nema jasnu evropsku politiku – odgovorio je poslanik DS-a. (Djole)

Exit mobile version