Tarife i stipendije

NEGOTIN, 9. decembar 2016 – U Negotinu je danas otvorena javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama na teritoriji opštine Negotin za 2017. godinu, a raspisan je i konkurs za dodelu stipendija za školsku 2016/2017. godinu.

Nacrtom odluke o lokalnim komunalnim taksama predložena je visina, obveznici, olakšice, rokovi i način plaćanja lokalnih komunalnih taksi po Tarifama lokalnih komunlnih taksi na teritoriji opštine Negotin koje su sastavni deo Odluke o lokalnim komunalnim taksama, kojom je predloženo sedam tarifa. Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u  „Službenom listu opštine Negotin“ a primenjivaće se od 1. januara 2017. godine.

Komisija za stipendiranje studenata i talentovanih učenika srednjih škola opštine Negotin, danas je raspisala Konkurs za dodelu stipendija za školsku 2016/2017. godinu. Dodeljuje se ukupno 20 stipendija studentima osnovnih akademskih studija i talentovanim učenicima srednjih škola, a prema utvrđenom Programu stipendiranja studenata na fakultetima, akademijama, visokim školama, visokim školama strukovnih studija i talentovanih učenika srednjih škola za školsku 2016/2017.godinu: Rok za prijavljivanje na konkurs je od 10. decembra do 9. januara 2017. godine.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!