Site icon podunavlje.info

Smederevska premijera Vojne akademije 3

SMEDEREVO, 15. novembar 2016 – Smederevska premijera filma „Vojna akademija 3 – novi početak“ održana je večeras, a pred publikom su se pojavili glumci iz filma: Branko Janković i Ivan Mihailović, koji su igrali uloge Džaleta i Klisure i mlade glumice, koje igraju nove kadetkinje Gordana Paunović u ulozi Maše i Anđela Jovanović u ulozi Cece.

 

Novi nastavak „Vojne akademije“ donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih domaćih serija. Stigla je nova generacija glumaca, ali tu su i oni dobro poznati, sada – u oficirskim uniformama.

 

Po motivima priče Gordana Mihića, scenario je napisao Boban Jevtić, a producent filma je Nebojša Nele Garić. U filmu igraju još i: Bojan Perić, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović i mnogi drugi.

 

Film će se u Smederevu prikazivati i naredna dva dana, 16. i 17. novembra, a projekcije su od 18 i 20 sati. U terminu od 16 časova prikazivaće se raspevana animirana komedija „Trolovi“, sinhronizovana na srpski jezik, a cena ulaznice je 250 dinara.

 

Exit mobile version