Danas nam je divno DNO

SMEDEREVO, 10. novembar 2016 – U subotu, 12. novembra u Centru za kulturu Smederevo pred publikom će se naći predstava „Danas nam je divno DNO“ popularnog glumca, komičara i scenariste Dragoljuba Ljubičića Mićka, koji će igrati 7 (sedam) što izmišljenih što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.

 

Jedno od najpoznatijih imena srpskog humora, Dragoljub Mićko Ljubičić, dolazi u Smederevo u subotu, 12. novembra sa svojom najnovijom predstavom pod nazivom „Danas nam je divno DNO“, u kojoj će odigrati 7 (sedam) što izmišljenih što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.

 

„Danas nam je divno DNO“ je kvazidokumentarna hiperrealistična tragikomedija i  kao i svaka prethodna Mićkova predstava garantuje nam odličnu zabavu i urnebesan humor.

 

Radnju predstave „Danas nam je divno DNO“ scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida „DNO“ (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od „Dnevne novine i oglasi“).

 

Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest „najeminentnijih“ gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno „najmegaeminentniji“ gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice na istoj.

 

Mićko Ljubičić publici je poznat i po scenarističko-glumačkom doprinosu u legendarnom „Indeksovom pozorištu“, a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“ i serijala „Lekoviti šou“, gde je takođe sarađivao sa Žanetićem. Mićko je nekoliko godina i „lečio“ Srbiju kroz predstavu „One stvari“, a koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zdravlja nacije obrađivala sa komične strane.

 

Nova predstava „Danas nam je divno dno“ predstavlja svojevrsnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitativni pomak u odnosu na dosadašnje projekte.

 

Kao i prethodni projekat („One stvari“), i „Danas nam je divno DNO“ je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR.

 

Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu „Državni posao“.

 

Predstava će se igrati u Velikoj dvorani Centra za kulturu sa početkom u 20 časova, a ulaznice se prodaju po ceni od 900 dinara.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5aPBo8Uu_Wc

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!