Karavan lepih umetnosti i multimedija

SMEDEREVO, 8. novembar 2016 – Pod sloganom „Ne čekaj da ti se desi, stvaraj svoj put“ u Smederevu, u sredu, 9. novembra, gostuje Karavan lepih umetnosti i multimedija.

 

Reč je o susretu i razgovoru sa istaknutim kulturnim delatnicima, predavačima na Akademiji lepih umetnosti i multimedija u Beogradu.

 

Srednjoškolcima koji razmišljaju o daljem školovanju i profesionalnoj orijentaciji, ali i poklonicima kulture i zainteresovanima za tematizaciju odnosa stvaralaštva, obrazovanja i savremenog društva u Koncertnoj dvorani Centra za kulturuobratiće se vanredni profesor Branislav Lečić, glumac, rukovodilac  departmana glume i prodekan za razvoj na ALUM, docent Petar Stanojlović, reditelj, rukovodilac departmana menadžmenta umetničke produkcije i medija, pomoćnik dekana za razvoj i saradnju, vanredni profesor Đorđe Stanojević, vizuelni umetnik, rukovodilac departmana vizuelnih umetnosti i docent Jelena Blečić, vizuelni umetnik.

 

Predavači će govoriti o upotrebi talenta, sagledavanju lepote savremenog stvaralaštva, obrazovanju umetnika i pitanju kreativnosti u odnosu prema budućnosti, o problemu stvaralačkog identiteta i karakteristikama umetnosti digitalnog doba.

 

Program počinje u 19 sati i 30 minuta, a ulaz je slobodan.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!