Uručena priznanja Virtus za prošlu godinu – i smederevskoj Inter-mehanici

18. septembar 2020 – Nekoliko meseci nakon proglašenja dobitnika, zbog poznatih okolnosti sa pandemijom, ovih dana su po 13. put uručena priznanja za filantropiju  Virtus, objavila je Trag fondacija. Među deset dobitnika  je i Inter-mehanika d.o.o. iz Smedereva.

Inter-mehanika je ovo priznanje zaslužila za opremanje jedne od učionica u Gimnaziji Smederevo, rekonstrukciju toaleta u školskom dispanzeru lokalnog Doma zdravlja, podršku razvoju lokalnog sporta, kao i donaciju alata i materijala za rekonstrukciju beogradskog Pobednika. Tokom 2019. godine, Inter-mehanika je lokalnoj zajednici donirala približno 2 i po odsto svog prometa.

Trag fondacija je, podsećamo, trinaestu godinu zaredom dodelila Virtus nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima iz Srbije. U kategoriji malih i srednjih preduzeća ova nagrada je pripala Inter-Mehanici d.o.o. iz Smedereva, o čemu ste mogli da se informišete i na ovom portalu.

U godini punoj neizvesnosti i izazova, važno da je da svakodnevno govorimo o dobrim delima i pobrinemo se #DaDobroNeOstaneSkriveno, poručuju iz Trag fondacije.

Foto: Trag Fondacija

Skorašnji članci

error: Content is protected !!