Golovima Ivanića i Bačanina Smederevo stiglo do prve pobede u gostima

TUTIN/SMEDEREVO, 16. septembar 2020 –Sve bolju formu fudbaleri Smedereva su potvrdili  i danas u Tutinu. Zabležili su prvu pobedu na gostujućem terenu u novoj sezoni; Tutin – Smederevo 2:3 (2:0).

Početak utakmice nije obećavao ovakav epilog jer je domaćin praktično iz prvog napada, u 3. minutu, preko Izberovića, nakon njegovog udarca glavom, stigli do vođstva. Samo četiri minuta kasnije duel Strahinje Bačanina i Ragipovića okarakterisan je kao penal, koga nije realizovao Šutić. Teatralni pad Idrizovića u 40. minutu bio povod da sudija Jakovljević po drugi put pokažena belutačku, ovoga puta sa uspešnom realizacijom Smajovića.

U nastavku potpuno drugačija slika; ofanziva Smederevaca. Nakon solo akcije Ivanić  je sa 20 metara u 50. minutu, neodbranjivim udarcem smanjio  vođstvo domaćih.  Samo dva minuta kasnije, pogodak Stojkovića zbog navodnog ofsajda je bio poništen. To nije demoralisalo učenike Igora Savića, koji su nastavili sa napadima. U 78. minutu, na centaršut Stojkovića Marko Bačanin je udarcem glavom izjednačio. Tri minuta kasnije braća blizanci su bili u glavnim ulogama; Strahinja je asistirao a njegov brat Marko Bačanin je šutem, koji nije mogao da zaustavi golman domaćih Simić,doneo radost Smederevcima.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!