Otkazano ovogodišnje izdanje regate Vode Vojvodine

NOI SAD, 10. jul 2020 – Danas je bio poslednji dan prijavljivanja za učestvovanje na regati „Vode Vojvodine 2020“. Na žalost, umesto spiska učesnika, stiglo je obaveštenje organizatora da se regata, koja je trebalo da traje od 14. do 23. avgusta, otkazuje.

„Zbog situacije sa pandemijom Covid19 prinuđeni smo da otkažemo ovogodišnju Regatu ’Vode Vojvodine’. koja je planirana da se održi u avgustu. Interesovanja i želјe za regatom ni ove godine ne manjka, s obzirom na to da je kapacitet popunjen u rekordnom roku. Uprkos tome, smatramo da je bezbednost i zdravlјe svih nas na prvom mestu, te da je neophodno postupiti odgovorno i odložiti plovidbu za narednu godinu. Budite odgovorni, čuvajte sebe i svoje okruženje kako bismo sledeće godine ponovo uživali u čarima plovidbe vojvođanskim kanalima“, navodi se u saopštenju organizatora.

Regata Vode Vojvodine se svake godine tradicionalno održava povodom Međunarodnog dana Dunava kako bi se promovisali plovni potencijali Vojvodine, nautički turizam i plovidba uopšte. To je jedna od najvećih višednevnih rekreativnih plovidbi u zemlјi i okuplјa kako domaće, tako i strane zalјublјenike u plovidbu.

Foto/Ilustracija: vodevojvodine.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!