Peti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“

SMEDEREVO, 1. jun 2020 – Na Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“, koji se održava po peti put u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK Proleter iz Vranova, zbog epidemije koronavirusa i objektivnih okolnosti, ove godine ograničen je broj ekipa, tako da će na turniru učestvovati prvih 16 prijavljenih timova, saopšteno je danas.

Organizator je i ove godine Gradski fudbalski savez Smedereva, zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa, a turnir počinje u sredu,  17. juna na terenu Veslačkog kluba u Smederevu,

Prijavljivanje je do 15. juna u 20 časova, a izvlačenje parova je na terenu kod Veslačkog 16. juna u 20 sati. Uplata po ekipi od deset igrača je 10.000 dinara. Nagradni fond  iznosi 200.000 dinara. Tradicionalno, biće dodeljene i novčane nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Finale je planirano da bude na Vidovdan, 28. juna.

Organizatori pozivaju zainteresovane ekipe da se prijave na telefone: 061-239-1111 – Zvezdan ili 060-66-33-673 – Olja

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015. godine u 51. godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja. Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa . On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega. Zato, vidimo se na Veslačkom od 17. juna, navodi se u današnjem zajedničkom saopštenju Gradskog fudbalskog saveza Smederevo, porodice i prijatelja Zorana Popovića Popa.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!