„Oni su heroji“ – nagradni konkurs Delegacija Evropske unije u Srbiji

22. maj 2020 – Oni često žive bliže nama nego što mislimo, u svakoj ulici, u svakoj zajednici, u svakoj porodici. Heroj ili heroina je osoba koja, i pored svih opasnosti, pokazuje hrabrost i snagu, pomaže drugima iako sebe izlaže rizicima. Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na dalјinu, policajci, vaša tetka ili poštar koji vam je i pored svega doneo važno pismo… Oni su nam prethodnih meseci olakšavali život i pružali podršku. Vreme je da i mi učinimo nešto za njih!

Ovako glasi uvodno objašnjenje za nagradni konkurs koji organizuje Delegacija Evropske unije u Srbiji.

Osim nagrada za 10 heroja sa najvećim brojem glasova, pripremljeni su i poklon paketi za sve učesnike konkursa koji je počeo danas u 16 i 30. Prijave se mogu slati do 11. juna u 23 i 59, a glasanje traje do 15. juna u 12 sati. Pobednici će biti proglašeni najkasnije do 17. juna do 16 sati, navode organizatori.

Pravo na učestvovanje u nagradnom konkursu imaju svi punoletni državlјani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji se registruju na veb platformi  https://onisuheroji.rs/ i koji podnesu prijavu u skladu sa pravilima. Heroji koje učesnici prijavlјuju takođe moraju biti punoletni državlјani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Više o uslovima konkursa možete vidite ovde.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!