Konkurs Centra za osnovnu policijsku obuku – za Smederevo traže 17

21. maj 2020 – Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.060 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji, na koji se zainteresovani mogu prijaviti do 5. juna. Za područje Policjske uprave Smederevo konkurs predviđa 5 polaznika za radno mesto policajca za potrebe policijskih ispostava Smederevo, Smederevska Palanka i Velika Plana, kao i 12 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe Saobraćajne policijske ispostave Smederevo.

Od 1.060 polaznika Centra za policijsku obuku, 510 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 250 saobraćajni policajac i 300 na radnom mestu granični policajac.

Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku  https://www.copo.edu.rs/Konkurs_za_upis_1060_polaznika_u_Centar_za_osnovnu_policijsku_obuku-160-1-633.

Video-materijal Centra za osnovnu policijsku obuku, snimljen i na jezicima nacionalnih manjina, možete preuzeti sa FTP servera MUP-a.

Foto: Centar za osnovnu policjsku obuku 

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien