Javna prezentacija projekta novog poslovnog objekta u centru Velike Plane

VELIKA PLANA, 3. april 2020 – Opština Velika Plana oglasila je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju poslovne zgrade površine oko 1.750 kvadratnih metara, u centralnom gradskom području, na uglu Ulice Kralja Aleksandra I i Balkanske. Planirani objekat će uz prizemlje imati i dva sprata, a namena mu je maloprodaja, veleprodaja i kancelarijsko poslovanje.

Prizemlje je zamišljeno kao maloprodajni prostor, a tu su i pomoćne prostorije – garaže za zaposlene. Prvi sprat je galerijskog tipa i predstavlja celinu sa prizemnom etažom, dok je drugi projektovan kao „open space“ kancelarijski, odnosno veleprodajni prostor.

Urbanisitčki projekat izgradilo je privredno društvo IBM CONSULT iz Beograda na zahtev investitora Bobana Hranisavljevića. Obrađivač idejnog rešenja je Projektni biro Studio Milosavljević iz Smederevske Palanke.

Javna prezentacija urbanističkog projekta traje do 8. maja na  zvaničnoj internet strani opštine Velika Plana, u delu za oglašavanje na internet adresi: www.velikaplana.rs.

Ilustracija: Opština Velika Plana/Urbanistički projekat IBM CONSULT/ Projektni biro Studio Milosavljević

Skorašnji članci

error: Content is protected !!