JKP Vodovod: Samoočitavanje vodomera ili računi po prosečnoj potrošnji

SMEDEREVO, 13 april 2020 – Od smederevskog JKP Vodovod dobili smo obaveštenje u kome se navodi da, kako bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana, do prestanka vanrednog stanja neće obavlјati očitavanje vodomera.  Zaduženje računa za april i naredne mesece koji budu obuhvaćeni trajanjem vanrednog stanja biće izvršeno na osnovu prosečno isporučene količine vode korisniku u prethodnih 12 meseci, odnosno na drugi način kako je definisano Gradskom odlukom o vodovodu i kanalizaciji.

Oni koji su u mogućnosti da samoočitaju svoje vodomere, mogu da dostave stanja u periodu od 15-og do 30-tog u mesecu na sledeći način:

– Putem elektronske pošte na adresi vanrednostanje@sdvodovod.co.rs (pored stanja vodomera navesti ime i prezime, korisničku šifru i adresu priklјučka);

– Putem besplatne telefonske linije 0800 386 280

– SMS porukom na brojeve telefona: 064/828 57 22 ili 064/828 67 98 (u poruci upisati stanje vodomera, ime i prezime, korisničku šifru i adresu priklјučka).

JKP Vodovod Smederevo kao društveno odgovorno preduzeće moli potrošače da iskoriste ove mogućnosti i jave očitano stanje vodomera, čime će dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Plaćanje računa do prestanka vanrednog stanja i dalјe će se obavlјati isklјučivo putem digitalnih servisa (e-banking, m-banking, IPS-QR aplikacija i sl.) kao i na šalterima JP POŠTA SRBIJE, šalterima poslovnih banaka i menjačnica.

Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti JKP Vodovod Smederevo usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje vodom i dezinfekcionim rastvorom za građane i privredu u svim delovima Smedereva, navodi se na kraju obaveštenja JKP Vodovod Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!