Lokalni pazar – povezivanje kupaca i proizvođača hrane i pića

POŽAREVAC, 8. april 2020 – Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je u saradnji sa marketinškom agencijom „Posh“ i NVO „Pro.Tok21“, i u partnerstvu sa gradovima i opštinama iz regiona Braničevo-Podunavlje, pokrenula inicijativu „Lokalni pazar“.

Cilj je povezivanje kupaca sa proizvođačima hrane i pića u njihovim lokalnim zajednicama kroz uspostavljanje Internet portala Lokalni pazar, koji će omogućiti lako pretraživanje ponude proizvoda u komšiluku, stupanje u kontakt sa starim i novim proizvođačima sira, rasada ili svežeg povrća i dogovor o preuzimanju željenih proizvoda.

Zapratite Lokalni pazar već danas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, poručuju pokretači inicijative, a za koji dan planirajte posetu Internet portalu www.lokalnipazar.rs i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu!

U ambijentu epidemije prouzrokovane širenjem koronavirusa i posledičnih mera koje su poremetile svakodnevicu svakog pojedinca kao i društva u celini, više nego ikad smo upućeni jedni na druge, na našu porodicu, komšije, poznanike. Kako bi što uspešnije zajednički prebrodili ovaj period, neophodno je da se okrenemo drugim načinima razmišljanja i funkcionisanja.

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

Skorašnji članci

error: Content is protected !!