Od danas osam autobuskih linija za one koji imaju važne radne zadatke

SMEDEREVO, 31. mart 2020 – Smederevski Gradski štab za vanredne situacije doneo je odluku da se, počev od danas, omogući uspostavljanje posebnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Smedereva, na sedam linija u gradskom području i ka Beogradu. Ove linije koristiće se isklјučivo za realizaciju radnih zadataka prioritetnog medicinskog i nemedicinskog osoblјa, koje je zaposleno u zdravstvenim ustanovama, zaposlenih lica u komunalnim službama, čije funkcionisanje je neophodno i nije moguće obavlјati od kuće, kao i zaposlenih za obavlјanje svih drugih poslova, koji su u funkciji obezbeđivanja zdravlјa i bezbednosti građana.

Linija broj 1. – Dobri Do-Mihajlovac-Vrbovac-Ralјa-Smederevo

Linija broj 2. – Lunjevac-Binovac-Kolari-Lipe-Smederevo

Linija broj 3. – Badlјevica-Drugovac-Landol-Smederevo

Linija broj 4. – Udovice-Seone-Smederevo

Linija broj 5. – Saraorci-Lugavčina-Osipaonica-Skobalј-Mala Krsna-Vranovo-Radinac-Smederevo

Linija broj 6. – Malo Orašje–Vodanj-Petrijevo-Smederevo

Linija broj 7. – Vučak-Carina-Kovačićevo-Smederevo

Linija broj 8. – Smederevo-Beograd- Smederevo (*međugradska linija)

Polazak sa početnih stanica je u 6 časova, povratak iz Smedereva u 7, zatim polazak u 14 časova sa početnih stanica, povratak iz Smedereva u 15 i polazak u 18 časova sa početnih stanica i povratak iz Smedereva u 19. Prvi obrt će služiti za dovoz radnika angažovanih u prvoj smeni, kojima je radno vreme od 7 do 15 sati, a drugi za prevoz zaposlenih koji imaju 12-to časovno radno vreme i rade od 7 do 19, odnosno od 19 do 7 sati.

Što se tiče prevoza ka Beogradu i iz Beograda, polasci iz Smedereva su u 5 i 20, 7 i 40, 17 i 20 i 19 i 40, a iz Beograda u 6 i 30, 9 časova, 18 i 30 i 21 sat.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!