EPS pozvao građane da sami očitaju brojila

31. mart 2020 – „Elektroprivreda Srbije“ je izdala saopštenje u kome, da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana, moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili da to učine putem mejl slanjem podataka  – ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja – na mejl adrese prema lokaciji brojila. 

Navedene su i adrese za distributivna područja: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs,  za područje Kralјeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

EPS, kako se navodi u saopštenju, kao društveno odgovorna kompanija, moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Foto: EPS, http://www.eps.rs/

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien