MUP: Stefanović se jutros zahvalio disciplinovanim penzionerima

mup.gov.rs, 22. mart 2020 – Iz Ministarstva unutrašnjih poslova na redakciju  našeg portala stiglo je saopštenje koje prenosimo u celini:

„Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je rano jutros više prodavnica u kojima su penzioneri kupovali namirnice i zahvalio se najstarijim građanima što su nosili maske i poštovali propisano rastojanje u redovima.

– Zahvalan sam našim najstarijim sugrađanima koji su bili veoma disciplinovani jutros i sa maskama, poštujući rastojanje u redovima, obavili kupovinu. Takođe, zahvalan sam i svim pripadnicima policije koji su širom Srbije pomagali našim penzionerima, vodeći računa o poštovanju mera koje su donete u cilju zaštite našeg zdravlja – rekao je ministar Stefanović.

Ministar je još jednom apelovao na građane da ostanu kod kuće i poštuju ono što Vlada Srbije nalaže.

– Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo i svim volonterima i ljudima koji pomažu ovih dana da se organizuju kol centri, koji će biti na usluzi građanima u ovoj teškoj situaciji – istakao je ministar Stefanović“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien