Smederevo: Potpuna zabrana pijačne prodaje, rada tržnih centara, butika, kafića…

SMEDEREVO, 21. mart 2020 – Gradski štab za vanredne situacije u Smederevu upravo je objavio naredbu kojom se u potpunosti zabranjuje rad: pijačne prodaje, tržnih centara, butika, svih ugostitelјskih objekata na teritoriji grada Smedereva (kafića, restorana, barova, kafana, ćevabdžinica, picerija, poslastičarnica), objekata za zabavu i igru (igraonice), objekata za igre na sreću (kladionice i sl.) kao i kozmetičkim i frizerskim salonima.

Od zabrane su izuzeti ugostitelјski objekti koji se bave pripremom i dostavom hrane na kućnu adresu, oni i dalje mogu da obavlјaju tu uslugu uz poštovanje mera zaštite i preporuka Vlade Republike Srbije.

Pekare, apoteke i maloprodajni trgovinski objekti mogu da rade uz poštovanje donetih Odluka grada Smedereva koje se odnose na ograničenje radnog vremena i odluka Vlade Republike Srbije.

Uz ovo ide i druga naredba, kojom se zabranjuje okuplјanje više od 5 (pet) lјudi kako bi se sprečilo širenje virusa  COVID-19, uz poštovanje mera zaštite i preporuka  Vlade Republike Srbije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!