Parking servis prekida rad sa strankama do prestanka vanrednog stanja

SMEDEREVO, 19. mart 2020 – Povodom novonastale zdravstvene situacije u vezi sa virusom COVID-19, JKP Parking servis Smederevo je danas saopštio da preduzima sve preventivne mere i operativne aktivnosti kako bi obezbedio kontinuitet poslovanja i neometano funkcionisanje servisa svim svojim korisnicima i istovremeno zaštitio svoje zaposlene. U skladu sa smernicama Vlade Srbije, preduzeće je ukinulo rad sa strankama do dana prestanka vanrednog stanja.

Imajući u vidu da je situacija sa kojom se susrećemo bez presedana i da predstavlja izazov ne samo za nas, već i na globalnom nivou, kao i da se posledice još uvek ne mogu do kraja sagledati, obavljanje poslovnih aktivnosti će se prilagođavati novonastalim okolnostima, preporukama i odlukama usvojenim od strane nadležnih državnih organa.

Kontakt sa strankama omogućen je putem pisane pošte na adresu Goranska bb, elektronske pošte na adresu parkingservissd@gmail.com ili telefonom na 026/611-451, 026/613-227 i 026/615-630.

Plaćanje parking usluga vrši se preko JP Pošta Srbije ili nekih drugih platnih institucija koje su izuzete od zabrane rada sa strankama.

Uputstva za uplatu:

Uplatilac: Ime i prezime uplatioca

Svrha: Parking za april 2020

Primalac: JKP Parking servis Smederevo, Goranska bb

Račun: 205-172390-25

Poziv na broj: registracija vozila

U slučaju bilo kakvih promena u nivou pružanja usluga u pojedinim segmentima, preduzeće će blagovremeno obaveštavati javnost, navodi se u saopštenju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!