Opozicija otkazala aktivnosti do daljeg zbog epidemiološke situacije

SMEDEREVO, 13. mart 2020 – Opozicione stranke koje bojkotuju izbore otkazale su sve planirane događaje u zatvorenom i na otvorenom prostoru u Smederevu, zbog situacije sa korona virusom u zemlji.

Odlažu sve aktivnosti u okviru kampanje Bojkot 2020, kako je saopšteno portalu Podunavlje.info, a prva u nizu je trebalo da bude konferencija za novinare planirana za ovaj petak, 13. mart.

“Planirali smo da smederevskoj javnosti na konferenciji za novinare predstavimo sve opozicione stranke iz Smedereva koje su najavile bojkot aprilskih izbora, kao i da govorimo o razlozima bojkota. Međutim, kao odgovorni ljudi, poštovaćemo preporuke državnih organa u vezi sa epidemiološkom situacijom u Srbiji i do daljeg otkazujemo sve javne skupove, u skladu sa preporukama stručnih zdravstvenih radnika, kako ne bismo građane izlagali  nepotrebnom riziku”, navodi u saopštenju smederevska opozicija – Gradski odbor Zajedno za Srbiju, Odbornički klub Budimo Smederevo, Gradski odbor Narodne stranke, Gradski odbor Demokratske stranke, Povereništvo Pokreta slobodnih građana.

O nastavku aktivnosti opozicionih stranaka u okviru kampanje bojkota aprilskih izbora javnost će biti blagovremeno obaveštena, zaključuje se u saopštenju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!