Izložba „Sunčana strana ulice (Neki Smederevci)” u Aleksincu

SMEDEREVO, 8. mart 2020 – Krajem 2018. godine u Smederevu je bila izložba fotografija Živana Vanje Panića „Sunčana strana ulice (Neki Smederevci)”. Izložba sada nastavlja svoj život gostujući u Aleksincu, gde će Panićevi radovi biti pred posetiocima od naredne sedmice.

“Imam priliku da zajedno sa vama (Jasmina,  Džama, Kuzma, Ljuba, Boda, Lučko, Gule, Đora, Adam, Boba, Daca), predstavim Smederevo u nekom drugom gradu. Tako će i biti. Naime, za 12. mart zakazano je otvaranje izložbe ’Sunčana strana ulice’ u Aleksincu. Katalog, pozivnice i plakati su već u štampi. Počastvovan sam što idem sa svima vama da predstavim naš grad i vas”, kaže autor izložbe Vanja Panić.

Panić je u međuvremenu završio rad na novoj izložbi pod nazivom „Govor tvog tela”. Tema je lepota žene, planirano je izlaganje u više gradova u Srbiji, a ima naznaka da će preći i granicu. Izložba je već pred ljubiteljima umetničke fotografije u Boljevcu, ugovoreni su termini za otvaranja u Vršcu, Aleksincu, Požegi, Sopotu, Trsteniku…  Na kraju godine biće i u Smederevu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!