Ispravka vesti “Prvu listu za lokalne izbore u Smederevu predao SNS“

SMEDEREVO, 8. mart 2020 – Redakcija portala Podunavlje.info objavljuje ispravku vesti koja je pod naslovom “Prvu listu za lokalne izbore u Smederevu predao SNS” objavljena na ovom portalu 6. marta 2020. godine.

Naime, poslednja rečenica pomenutog teksta je glasila: “U Gradskoj izbornoj komisiji navode da su materijale preuzeli i SPS/JS, Srpska radikalna stranka, Metla 2020 i Grupa građana dr Ivan Stevanović, a najavljeno je da će po materijale doći i iz Zajedno za Srbiju/Smederevo”.

Gradski odbor Zajedno za Srbiju u Smederevu je demantovao deo informacije u kojoj se pominje ova politička grupacija, navodeći da odluka o izlasku ili bojkotu izbora, samim tim i o preuzimanju materijala, još uvek nije poznata. Za ponedeljak, 9, mart je zakazana sednica Gradskog odbora Zajedno za Srbiju, na kojoj će biti odlučeno da li se na aprilske izbore izlazi ili će biti bojkotovani, o čemu će portal Podunavlje.info informisati javnost.

Portal Podunavlje.info obaveštava svoje čitaoce da je pomenuta vest ispravljena, a sporni deo izbačen, uz izvinjenje Gradskom odboru Zajedno za Srbiju u Smederevu zbog načinjene nenamerne greške.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!