Humanitarna subota za Ilketa

SMEDEREVO, 6. mart 2020 – Smedrevac Miloš Ilibašić Ilke (36), poznat i kao DJ Ankoza, oboleo je od kancera u abdomenu. Miloš se duže bori sa opakom bolešću, a u kratkom vremenu došlo je do pogoršanja njegovog stanja. Zbog toga je neophodna hitna operacija u jednoj klinici u Turskoj. Kako ova operacija i sve što uz to ide mnogo koštaju Milošu je potrebna pomoć, pružaju je njegove kolege di-džejevi, koji ove subote organizuju dešavanja na dva mesta.

Klub KEJ od 20 časova

MONOGAMIJA x DJ DOOBIE x MC HAWK
MANDA (RADIOACTIVE CREW) x KARTEL
LUCCANO HILLFINGER
Ulaz 300 dinara

After party
Club Charlie od ponoći do 5sati

LACOVETTI x FRI x VESELI
Ulaz je besplataNa oba dešavanja će biti postavljena kutija za dobrovoljni prilog, pa ko je koliko u stanju dobrodošao je da ubaci.
Sav prikupljen novac je namenjen Ilketovom lečenju.

Ulaz na after-party se ne naplaćuje zbog politike kluba, objašnjavaju organizatori; „Svesni smo da ne možemo da skupimo sav novac ovog sveta u subotu, ali bitna je dobra volja i biće još dešavanja gde ćemo sakupiti još sredstava“.

Svi izvođači su se odrekli honorara i bilo kakve zarade kako bi što veća suma mogla da bude uplaćena kao pomoći Ilketu, uz napomenu da ako neko nije u stanju da dođje a voleo bi da doprinese, može to da uradi direktno na sledeće žiro račune:

DINARSKI RAČUN:
Korisnik: Dušan Ilibašić
Broj računa: 265-0000000435395-24
Raiffeisenbank a.d., Beograd
Razlog uplate: uplata na račun

DEVIZNI RAČUN:
Name of beneficiary: Dušan Ilibašić
IBAN: RS35360038160666229594
SWIFT CODE: KMEBRS2Z
MTS banka ad Belgrade, Serbia

Skorašnji članci

error: Content is protected !!