Humanitarna predstava „Srcem za Luku“ ovog četvrtka

SMEDEREVO, 3. mart 2020 – U Velikoj dvorani smederevskog Centra za kulturu u četvrtak, tačno u podne, biće priređena humanitarna predstava „Srcem za Luku“. Cilj je prikupljanje sredstava za lečenje Luke Petrovića Jovanovića, jedanaestogodišnjaka iz Osipaonice koji pati od teškog malignog oboljenja a za čije izlečenje je neophodna hitna operacija u inostranstvu.

Na bini Centra za kulturu naći će se Pađolino i grupa animatora iz Beograda, Hip-hop grupa „Oseti ritam“, KUD „Vuk Karadžić“ iz Osipaonice… Ulaznice po ceni od 150 dinara su puštene u prodaju, mogu se kupiti na biletarnici Centra.

Deca iz osipaoničke škole će doći sa dva autobusa, kažu organizatori, a svoj dolazak najavili su i učenici više smederevskih škola.

Ovo je još jedna od aktivnosti koje su Lukini školski drugovi, drugari sa fudbala, meštani Osipaonice i ljudi dobre volje organizovali ne bi li se što pre prikupila neophodna sredstva za Lukino lečenje. U nedelju je organizovan i humanitarni turnir u fudbalu, svoj doprinos dali su i smederevski bajkeri, a u pripremi je i veliki humanitarni koncert.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!