Mladi atletičari Jasenice i Smedereva na Prvenstvu Srbije u dvorani

SMEDEREVO, SMEDEREVSKA PALANKA, 2. mart 2020 – U Beogradu je juče održano Prvenstvo Srbije u dvorani za starije pionire i pionirke, na kome su učestvovali atletičari AK Jasenica iz Smederevske Palanke i AK Smederevo.

Atletski klub Jasenica je nastupio sa devet takmičara, a osvojene su dve medalјe. Branko Basarić je u trci na 60 metara s preponama srebrnu medalјu, da bi utrci na 300 metara svojim najbolјim rezultatom 39.58 sekundi osvojio bronzanu medalјu.
Maja Vićentijević je u trci na 60 metara osvojila 7. mesto, Mila Milosvlјević je u skoku u udalј zauzela 13. mesto. Jelena Zdravković , Ema Stajić, Sandra Basarić, Velјko Petrovići Luka Đorđević su trčali na 60 metara. U trci štafeta 4×200 metara, devojčice palanačke su zauzele 9. mesto od 17 ekipa koje su se takmičile, dok su dečaci bili poslednji zbog peha u trećoj izmeni, kada je takmičaru ispala štafeta.

Georgina Vučković  iz Atletskog kluba Smederevo zauzela je 38. mesto na 60 metara, postigavši svoj lični rekord, a ovaj plasman ostvarila je u konkurenciji 84 takmičara. Jovana Stanković je bila sedma na 1.500 metara, dok je Nikolina Marić u brzom hodanju bila deseta, a Jelena Morača jedanaesta u disciplini kugla 3 kilograma sa rezultatom 8,93 metara.

Kompletne rezultate ovog takmičenja, kojim je završena dvoranska sezona, možete da pogledate OVDE:

Foto: AK Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!