Besplatni pregledi na VMA povodom dana ove ustanove

25. februar 2020 – Povodom 2. marta, Dana Vojnomedicinske akademije, Uprava za vojno zdravstvo u saradnji sa VMA organizuje akciju besplatnih specijalističkih pregleda za građane Republike Srbije iz tri medicinske grane u petak, 28. februara, objavljeno je danas.

Za besplatne preglede mogu da se prijave svi zainteresovani građani, uklјučujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

U periodu od 8 i 30 do 13 i 30 radiolozi VMA radiće preventivne mamografske preglede, dok će dermoskopski pregledi namenjeni ranom otkrivanju zloćudnih tumora kože biti održani istog dana u od 8 časova  do 14 i 30. Osteodenzitometrijski pregledi – merenje gustine kostiju u cilјu dijagnostikovanja osteopenije i osteoporoze, biće od od 8 do 15 časova.

Zakazivanje će biti omogućeno u četvrtak, 27. februara,  od 9 do 11 časova putem telefona 066/8727-779, a iz VMA stiže i molba, da građani imaju u vidu da je broj pacijenata koji će biti pregledani ipak ograničen, tako da će prednost imati oni koji se ranije prijave.

Foto: http://www.vma.mod.gov.rs/

Skorašnji članci

error: Content is protected !!