Smederevska pištaljka Krgujevčanima – humani gest fudbalskih sudija

SMEDEREVO, 27. januar 2020 – Organizacija fudbalskih sudija u Smederevu organizovala je tradicionalnu 21 „Smederevsku pištaljku“. Sa sve tri pobede, prvo mesto je pripalo Kragujevčanima (na slici), koje je predvodio trostruki strelac Bojan Nikolić, savezni sudija, a domaćini, smederevske sudije, poklonili su ovom prilikom klima uređaj Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih osoba sa smetnjama u razvoju „Sunce“.

Pored domaćih, sudija iz Kragujevca i bugarskog grada Burgasa, po prvi put je učestvovala i ekipa Okružnog zatvora u Smederevu, u čijem sastavu su nekadašnji fudbaleri Goran Pavlović, Zoran Vranković, Goran Marić i Zoran Babićč, koji je sa 4 gola bio prvi strelac turnira. Uigrani sastav Okružnog sastava zauzeo je drugo mesto, sudijama iz Smedereva pripala je treća pozicija, a četvrta gostima iz Bugarske.

Vredan pomena je i humani gest smederevskih sudija, koji su, uz pomoć sponzora, nabavili klima uređaj, koji je Goran Jovanović, predsednik Organizacije fudbalskih sudija Smedereva, predao predstavnici Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih osoba sa smetnjama u razvoju „Sunce“.

Među brojnim gostima bili su i Branko Stojaković i Rade Popović, predsednik i generalni sekretar FSRZS, Milan Karadžić, predsednik Sudijske organizacije Srbije, Bojan Đurić, sekretar FS Podunavskog okruga, Zvezdan Vrbanović, predsednik GFS Smederevo, kao i nekoliko saveznih sudija, koje je predvodio internacionalac Srđan Jovanović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!