„Leptirić“ organizuje „Novogodišnje komšijanje“ na Leštaru

SMEDEREVO, 23. decembar 2019 – Predškolska ustanova „Naša radost“, tačnije deca i vaspitači iz objekta „Leptirić“ na Leštaru, organizovaće naredne srede tradicionalni program „Novogodišnje komšijanje“.

Ova zanimljiva predpraznična manifestacija biće održana u velikoj sali MZ Zlatno brdo na Leštaru u sredu, 25. decembra, od 17 časova.

U pitanju je tradicionalno druženje pred novogodišnje i božićne praznike, koje se organizuje treću godinu zaredom, objašnjava Radica Radosavljević, rukovodilac objekta „Leptirić“.

„Na manifestaciji učestvuju sva deca iz objekta, od jaslenih do predškolskih grupa, roditelji, vaspitači i ostalo osoblje. Pripremamu priču kroz koju vodimo decu, plesaćemo sa roditeljima uz odgovarajuću muziku, a nezaobilazni likovi su i Deda Mraz i dobra vila. Pripremamo, takođe, i izložbu dečijih radova, napravila su je deca uz pomoć svojih vaspitača za novogodišnje praznike. Izložba je prodajnog karaktera, ali radove ne prodajemo za novac, već za slikovnicu ili bojanku, praktićno za pribor koji će deci koristiti u daljem radu“.

Program će biti organizovan u sali, a izložba u holu MZ „Leštar“, uz slogan ovogodišnje manifestacije – „Za komšije i godinu novu bojim sliku ovu“.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!