Dan smederevskog sporta održan po drugi put

SMEDEREVO, 15. decembar 2019 – Dan smederevskog sporta, manifestacija koja za cilj ima propagiranje bavljenja ovom, za sve i pogotovo mlađe uzraste, najzdravijom aktivnošću, održan je danas u Sportskoj hali Smederevo. Pred drugarima, roditeljima, rodbinom, komšijama i poštovaocima sporta uopšte, predstavilo se gotvo hiljadu mladih sportista iz tridesetak klubova koji deluju u Smederevu i okolini.

Mlade sportiste, među njima gotovo izvesno i neke buduće šampione, pozdravio je Saša Branežac, član smederevskog Gradskog veća zadužen za omladinu i sport i poželeo im mnogo zdravlja i uspeha u sportskim disciplinama kojima se bave.

Na parket Sportske hale prvi su istrčali da demonstriraju svoje sportove dečaci i devojčice iz klubova kojima je lopta glavni rekvizit; rukomet, košarka, odbojka fudbal… Potom su tu bili i strelci i streličari, planinari i orijentirci, sportski ribolovci, veslači i jedriličari…

Bila je ovo prilika da se predstave i pokažu glavne osobine njihovih sportskih grana, ali i da se upoznaju i druže, naravno i da naprave po koju fotografiju za uspomenu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!