Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka, 13. put u ovom sazivu

SMEDEREVSKA PALANKA, 3. decembar 2019 – Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka, trinaesta po redu, biće održana sutra, u sredu 4. Dcembra. Na dnevnom redu je 26 tačaka, među ostalim predlozi rebalansa budžeta opštine Smederevska Palanka za 2019. godinu, odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u javnom sektoru kao i kadrovskog plana Opštinske uprave za ovu godinu.

Na sednici bi najpre trebalo d bude potvrđen mandat odbornika, budući da je na prošloj sednici odbornik vladajuće većine Radoslav Simić podneo ostavku zbog angažovanja u Kabinetu predsednika opštine.

Odbornici će razmatrati i predloge odluka o komunalnom uređenju opštine, o pogrebnim delatnostima i obrazovanju komisije za planove opštine, o izmenama i dopunama odluke o utvrđivanju rasporeda radnog vremena Doma zdravlјa, Lokalnog akcionog plana za socijalno uklјučivanje Roma i Romkinja u opštini Palanka, kao i izmene i dopune programa uređivanja zemlјišta, izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture u opštini.

Zbog godišnjeg rebalansa budžeta na sednici bi trebalo da bude reči i o izmenama i dopunama programa poslovanja javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač palanačka opština. Sa dnevnog reda prošle sednice Skupštine opštine skinuta je tačka o donošenju rešenja o razrešenju v.d. direktora Centra za socijalni rad i imenovanju v.d. direktora Centra, tako da će se pitanje razrešenja i imenovanja vršioca dužnosti direktora ove ustanove razmatrati na ovom skupštinskom zasedanju.

Informacija i foto: zvanična intrenet stranica Opštine Smederevska Palanka https://www.smederevskapalanka.rs/

Skorašnji članci

error: Content is protected !!