Opštinska groblja naplaćuju parking u Smederevskoj Palanci od decembra

SMEDEREVSKA PALANKA, 23. novembar 2019 – JKP Opštinska groblja obavestilo je protekle nedelje građane Smederevske Palanke da će počev od ponedeljka 2. decembra početi naplatu na parking mestima u gradu. Podsetimo, ovo preduzeće je odlukom Skupštine opštine Smederevska Palanka dobilo delatnost uređenja i naplate parkiranja.

Inače, kako stoji u registru, pretežna delatnost preduzeća je pogrebne i srodne delatnosti, šifra 9603, ostalo. Ranije je Palanka imala i JKP Parking servis, ali je ono, kao i neka druga javna komunalna preduzeća, odavno u likvidaciji.

Naplata parkiranja u Palanci trebalo je da počne 1. jula, ali je to odloženo. JKP Opštinska groblja najavljuje da će parkiranje, sada baš kao što je trebalo da bude i u julu, biti naplaćivano po zonama, u prvoj po ceni od 38 i drugoj 25 dinara po satu. Dnevna karta za prvu zonu koštaće 200, a za drugu 150 dinara. Ostaje da se vidi do početka decembra kako će biti određene zone, o čemu će JKP Opštinska groblja na vreme obavestiti Palančane, navedeno je u obaveštenju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!