Novi ciklus stipendija „Best of South East“ za studente i diplomce

7. novembar 2019 – Studenti i diplomci u oblastima ekonomije i prava iz Srbije i regiona mogu do 5. decembra da se prijave na novi ciklus „Best of South East“ stipendija, koji i ove godine u saradnji sa Univerzitetom u Gracu realizuju Erste Grupa i Štajermarkiše Šparkase Banka. Tokom jednogodišnjeg programa, budući stipendisti biće registrovani pri Univerzitetu u Gracu i oslobođeni plaćanja školarine. Za njih je obezbeđen i mesečni džeparac u iznosu od 690 evra, kao i intenzivan kurs nemačkog jezika u univerzitetskom centru za jezike „Trefpunkt Šprahen“.
Program polaznicima pruža priliku da na jednom od najstarijih austrijskih univerziteta nadograde znanja stečena tokom studija, iskuse kako je raditi u međukulturalnoj sredini i lakše zakorače u profesionalni život, navodi se u saopštenju Erste Grupe.

Stipendija će im omogućiti da kombinuju međunarodno iskustvo studiranja na Univerzitetu u Gracu sa praksom, odnosno da uz učenje jezika steknu praktično iskustvo u jednoj od najmodernijih bankarskih institucija u Štajerskoj. Stipendisti iz Srbije će po povratku iz Austrije imati priliku da nastave usavršavanje učeći od stručnjaka Erste Banke.

Više informacija o programu i procesu prijavljivanja možete da pronađete na Best of South–East stranici na sajtu Univerziteta u Gracu, ili na web stranici Erste Banke www.erstebank.rs.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!