Đorđević za sedmu pobedu, treću u nizu

tigliSMEDEREVO, 14. oktobar 2019 – Boljom igrom u nastavku susreta Smederevci su danas stigli do sedmog uspeha u poslednjih osam kola: Smederevo – Kabel 2:1 (0:1).

Početak i veći deo prvog poluvremena pripao je gostima iz Novog Sada. U 16. minutu Karać je sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu od koje se lopta odbila iza leđa golmana Trifunovića.

Fudbaleri Kabela su imali veći posed i kraj poluvremena dočekali s vođstvom. U nastavku susreta Nikoli Đorđeviću je najpre poništen gol zbog ofsajda, da bi odmah potom, na centaršut Stanimirovića, udarcem glavom Đorđević efektno pogodio suprotan ugao. Imao je strelac izjednačujućeg gola zatim i dve izgledne prilike, ali je oba puta golman gostiju bio uspešniji. U 68. minutu, snažnim šutem sa dvadeset metara Mirkov je uzdrmao prečku gola Kabela, ada bi sedam minuta kasnije susret bio odlučen. Još jednom je Stanimirović uputio odličan centaršut, a Đorđević je kod druge stative, sa ivice peterca, drugi put pogodio mrežu gostiju, za veliku radost Smederevaca.

Narednog petka Smederevce će ugostiti kruševački Trajal, a taj meč će se igrati od 18 sati, pod svetlošću reflektora.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!