You are here

Veslački klub Smederevo predstavio nove čamce

SMEDEREVO, 5. oktobar 2019 – Na platou ispred prostorija Veslačkog kluba Smederevo danas je održana skromna svečanost: javnosti su predstavljeni novi čamci. Klub je, zahvaljujući sredstvima dobijenim od lokalne samouprave, ali  i sponzorima i donatorima, kupio dva nova čamca, skif i dubl skul, a po prvi put od 1971. godine, nabavljeni su i osmerci, dva polovna, iz Velike Britanije.

– Posle dugog niza godina zahvaljujući gradu bili smo u prilici da kupimo vrhunske čamce, a nadamo se da ćemo u njima da ostvarimo i vrhunske rezultate – kazao je Milan Popović, predsednik VK Smederevo.

– Grad je uvek podržavao ovaj klub i nadam se da će ova flota biti još veća. Od vas očekujemo da nastavite da radite kao što ste radili do sada – rekao je Saša Branežac, u Gradskom veću zadužen za oblast sporta, poželevši mladim veslačima, koji su se okupili na ovom za njih važnom događaju, mnogo uspeha.

Dva nova čamca koštaju oko 33.000, a ukupna svota koja je izdvojena za nabavku, uključujući dva polovna osmerca iz Britanije, je oko 43.000 evra.

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien